Ky asht numri i kandidatëve për kryetarë komunash dhe për kuvende komunale

Zgjedhjet

Rreth shtatë mijë kandidatë kanë me garue në zgjedhjet lokale të 22 Tetorit ME FITUE ulëse në kuvendet komunale.

Në garën për kryetarë të komunave janë certifikue ma shumë se 200 kandidatë.

Zgjedhjet për kryetarë të komunave dhe zgjedhjet për kuvende komunale kanë me u mbajtë në 38 komuna të Kosovës më 22 Tetor.

Shperndaje në: