Profil i Zojës së Parë!

Lumnije Thaçi, asht Zoja e parë e Kosovës që merret me çashtje akademike.

Ajo ka gradën shkencore magjistre dhe ligjëron në kolegjin Fama.

Lumnija pritet që zyrtarisht ta marrë epitetin e Zojës së parë ditën kur bashkëshorti i saj, Hashim Thaçi të betohet si president i Republikës.

Lumnija gjatë këtyne viteve ka qendru larg opinionit.

Ka pasë paraqitje të rralla televizive e publike.

Së fundi ajo kishte rrëfye raportin e saj me Hashim Thaçin.

Gratë e presidentëve tjerë të Kosovës kanë qenë ma të mbylluna sesa Lumnije Thaçi.

 

Shperndaje në: