Ky asht propozimi i Presidentit Thaçi për Parlamentin e ri të Kosovës

Presidenti Thaçi në takimin me përfaqësuesit e subjekteve politike, ku po diskutohet për reformën zgjedhore, ka dalë me dy propozime të reja.

Thaçi ka propozue me u ulë numri i deputetëve nga 120 sa ka tash, në 100, si dhe ka propozue ndamjen e nga nji ulëse edhe për komunitetin malazez dhe kroat, të cilët nuk janë të përfaqësuem në Kuvendin e Kosovës.