Ky asht rezultati nga gërmimet në dy pika për varrezë masive

Nga gërmimet e deritashme në kampusin e Universitetit të Prishtinës, në dy pikat ku dyshohet për varreza masive, nuk asht gjetë ndonji gjurmë. Ndërsa, gërmimet në pikën e tretë kanë me ndodhë javën e ardhshme.
Këtë e ka ba të ditun kreu i Komisionit Qeveritar për të pagjetuemit, Prenk Gjeta, për lajmi.net.

Ai ka thanë se në bazë të informacioneve që ka nga vendi i ngjarjes, deri tash, në pikën e parë që ka përfundue dje dhe atë të dytën që pritet me perfundue sot, nuk asht gjetë ndonji gjurmë  e varrezave masive.

“Gërmimet për dyshime për varreza masive në kampusin e Universitetit të Prishtinës kanë fillue me urdhër të Prokurorit. Deri tash në bazë të informacioneve që kam, nuk asht gjetë ndonji gjurmë”, ka ba të ditun Gjeta për lajmi.net.

 

Shperndaje në: