Ky asht sqarimi i Sekretarit të Kuvendit për ndërpremjen e seancës

Sekretari i Kuvendit të Kosovës Ismet Krasniqi ka thanë se nuk e di nëse Mikullovci ka pase te drejte me ndërpre seancën.

“Nuk due me paragjykue” ka thanë Krasniqi per lajmi.net.

Krasniqi nuk ka ba të ditun se a do të ketë vazhdim të seancës së sotme.

Kujtojmë që koalicioni PAN kërkoi 2 orë pauzë për me propozue emnin e Kryetarit të Kuvendit, por kryesuesi i seancës Adem Mikullovci e mbylli dhe seanca u ndërpre, tue shkaktue paqartësi të procesit.