Ky asht vendimi i Gjykatës Kushtetuese për Trepçën

Gjykata Kushtetuese e ka refuzue kërkesën e Listës Serbe për vlerësimin e Kushtetueshmënisë për Ligjin e Trepçës.

Indeksonline mëson se Gjykata e ka refuzue ankesën me arsyetimin se, parashtruesit e kërkesës nuk kontestojnë ndonji ligj apo ndonji vendim të miratuem në Kuvend, por kanë kontestue paragrafët 2, 3 dhe neni 4 të Udhëzimit Administrativ të nxjerrë nga Ministria e Punës dhe Mirëqenjes Sociale.