Ky asht vrasësi, deri tash 6 të vdekun në Munich

Nji person, i veshum me të zeza, shkrep 20 fishekë. Ai shihet jashtë McDonald’s në pjesën e jashtme të qendrës tregtare.

Burri me flokë të zeza dhe me nji fanellë të zezë, lëviz lirshëm dhe mandej merr në shejë tue shtanë në nji drejtim të caktuem.

Deri tash asht raportue për 6 të vdekun dhe dheta të plagosun.