Ky ish-deputet ban hajgare me Adem Grabovcin, qe pse!

Ish- deputeti i Kuvendit të Kosovës, Driton Tali asht tall me deputetin e PDK’s, Adem Grabovcin, i cili dje e ka pranue se Mali i Zi asht futë disa kilometra mbrenda territorit të Kosovës.

Në nji shenim në Facebook, Tali ka theksue se mbasi që edhe Grabovci e ka kuptue se ku asht kufini, ma askush nuk ka dilema se Demarkacioni me Malin e Zi asht i damshëm.

Ky asht shenimi i plotë i Talit:

Adem Grabovci: Kufiri me Malin e Zi është zhvendosur pesë kilometra në brendi të Kosovës.

Eu shyqyr qe e paska marre vesh kete mesele ma ne fund Ademi!!!

Dhe tashti masi edhe Ademi e paska marre vesh kete pune (pas gati nji vjeti) nuk duhet me pas ma inson ne Kosove qe se ka te qarte se me kete demarkacion hupim na.

 

dritontali