Ky politikan serb paralajmëron diçka lidhun me Kosovën

Kryetari i Partisë Liberal Demokratike, Cedomir Jovanovic, njoftoi se kjo parti frik ka me ofrue nji platformë të gjanë për dialogun mbi Kosovën, e cila, siç tha ai, përpara çashtjes së Kosovës ka me krijue nji hapsinë për artikulimin e alternativës.

“Marrëveshja historike e serbëve dhe shqiptarëve asht nevoja e shoqnisë sonë dhe asht e randësishme që kjo me u arritë jo vetëm për shkak të politikës ditore, por edhe për shkak të fëmive tanë”, tha ai në nji intervistë për gazetën “Veçernje Novosti”.