Lajmi i Fundit: Ndahet nga jeta ish-ministri Dritan Prifti

Ndahet nga jeta në moshën 49-vjeçare ish-ministri i Energjetikës në Shqipni Dritan Prifti.

Dritan Prifti vuente nga nji smundje agresive e gjakut prej nji vjeti dhe për këtë shkak ai kishte heq dorë dhe nga jeta publike dhe politike.

Prifti i ishte nënshtrue së fundmi nji operacioni tepër të vështirë në Itali, nga i cili nuk ka pasë përmisime.

Image