Lajmi i vitit: Trump ka me vizitue Rusinë!

Donald Trump ka me vizitue Rusinë pak ditë mbas inaugurimit të tij si president i SHBA’ve.

Mediat ruse dhe amerikane shkruejnë se Trump ka pasë nji telefonatë më Vladimir Putin ku asht planifikue vizita e Trump në Rusi.

Vizita pritet me u ba në muajin Kallnor ndërsa temë e diskutimeve ka me qenë afrimi i raporteve ruso-amerikane mbasi që të dy i kanë vlerësue si tejet të brishta.

Poashtu temë e diskutimit pritet me qenë edhe si e quejnë ata zgjidhja e problemev të botës.