“LDK duhet me u ba me PDK’n, jo me VV’n”

Zyrtari i naltë i Partisë Demokratike të Kosovës, Rrustem Mustafa- Remi ka theksue se LDK duhet me u ba me PDK’n.

Statusi i tij:

LDK-ja, edhe nëse i bashkohet VV, prapë nuk mund të qëndrojnë bashkë në pushtet.

LDK duhet të jetë më afer fituesit të zgjedhjeve PDK dhe është reale mundësia e “marveshjes politike”.

PDK bashk me koalicionin para zgjedhor shumë shpejt bëjnë institucionet!