LDK hap nesër fushatën për zgjedhjet lokale, qe n’cilin vend

Lidhja Demokratike të Kosovës ka me hap nesër zyrtarisht fushatën për zgjedhjet komunale të 22 Tetorit.

Njoftimi i Abrashit:

Miq të nderuar,

Nesër më 21 shtator 2017, do të bëhet hapja zyrtare e fushatës dhe do të prezentohen kandidatët për kryetarë të komunave.

Hapja e fushatës bëhet në Sallën “1 Tetori” në Prishtinë, me fillim në ora 17:00. Ju mirëpresim!