LDK ka propozue 4 emna për kreun e Prishtinës

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) ka propozue katër emna për me kandidue në Komunën e Prishtinës, në zgjedhjet lokale që mbahen më 22 Tetor.

“Janë Lumir Abdixhiku, Vjosa Osmani, Arban Abrashi dhe Ismet Beqiri që janë dalë nga debati i pesë degëve të Prishtinës dhe grupmoshave tjera që janë pjesë e debatit të mbrendshëm e që përfshinë nëndegë degë dhe forumet e LDK-s”, deklaroi Haziri për Express.