LDK vendos për kandidatin për kryetar të Prizrenit

Lidhja Demokratike ka ba publike edhe emnat për kandidatë të dy komunave të fundit atë të Prishtinës dhe Prizrenit.

Mbas publikimit të emnit për kandidat të Prishtinës, Arban Abrashi, kandidati për komunë të Prizrenit asht ish-deputeti Hatim Baxhaku.