LDK vendos përfundimisht lidhun me Veselin e Haradinajn

Në mbledhjen e sotme të Kryesisë se Lidhjes Demokratike të Kosovës, asht marrë vendim qe deputetët e LDK’s të mos e votojnë kandidatin e PAN’it për kryetar të Kuvendit.

Agim Veliu nënkryetar i këtij subjekti ka thanë se deputetët e LDK janë unik karshi PAN’it.

Veliu ka thanë se LDK s;ka me votue as kandidatin e PAN’it për kryeparlamenar dhe as të mandatuemin për kryeministër.