Lekaj e jep nji lajm për nesër

Deputeti i Aleancës për Ardhmëninë e Kosovës, Pal Lekaj, ka thanë se besojnë që nesër në takimin e konsultativ të kryesuesit të seancës, Adem Mikullovcit, dhe përfaqësuesve të partive politike ka me u arrite pajtimi për datën e vazhdimit të seancës konstituive.

Lekaj ka thanë për lajmi.net Qeveria ka me u formue frik.

“Kuvendi dhe Qeveria kane me u konstitue shumë shpejt. Nesër në takimin që asht parapa të mbahet, besojmë që kemi me arritë nji dakordësi për ditën dhe orën e vazhdimit të seancës konstituive”, asht shprehe Lekaj.