Lëndohet nji polic në Prishtinë

Nji policë në Prishtinë ka marrë lëndime trupore mbasi asht godite nga nji person me derën e kerrit.

Simbas Policisë, i dyshuemi derisa ka qenë në lëvizje me automjet dhe asht ndalue nga njisiti policor, në shej revolte fillimisht ka refuzue me prezentue dokumentacionin personal e mandej me derën e kerrit ka godite zyrtarin policor, i cili ka pësue lëndime trupore.