Limaj: Denimi i ushtarëve të UÇK’s, lajm i keq për liridashësit e Kosovës

Kryetari i Nismës për Kosovën, Fatmir Limaj denimin e ish-ushtarëve të  UÇK’s e ka quejt lajm shumë të keq për të gjithë liridashësit në Kosovës.

 

Lexoni të plotë postimin e tij në Facebook:

 

Lajm shumë i keq për të gjithë liridashësit në Kosovë.!

Dje u dënuan zërat e parë të UÇK-së, ata që vullnetarisht ja ofruan jetën e tyre lirisë së Kosovës.

Unë dhe familja ime e dijmë shumë mirë çka është persekutimi në liri, në lirinë të cilën ende se kemi shiju.!
Bashkëndjej me ju, me familjet e juaja të nderuar bashkëluftëtarë.! F. L