Limaj: E kam krye me Drejtësinë, tash po përndjekem

Ish komandanti i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Fatmir Limaj, ka thanë se drejtësia e ka thanë fjalën e saj për te, tue e shpallë të pafajshëm, dhe se akuza e re e ngritun sot ndaj tij për krime lufte përban vetëm përndjekje të tij.

“Për drejtësi e kam krye. Tash asht koha e përndjekjeve”, asht shpreh Limaj, kryetar i partisë Nisma për Kosovën, në nji intervistë për transmetuesin publik.

“Le t’vazhdojnë përndjekjet”, ka thanë Limaj, tue theksue se s’asht i brengosun nga akuza e re, e treta ndaj tij, për krime lufte.

I pyetun se nga kush po përndjeket, Limaj ka refuzue me u përgjegjë.