Limaj: Qeveria, partnere e atyne që krijojnë vende të reja pune (foto)

Zavendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj sot ka realizue nji vizitë në Odën  Ekonomike të Kosovë, bashkë me Ministrin e Punës dhe Mirëqenies, Skënder Reçica.
Ai ka ba të ditun se prioritet i qeverisë asht stimulimi i prodhuesve vendorë, mbasi simbas tij në këtë formë kanë m’u hapë vende të reja pune.

 

Postimi i Limajt në Facebook