Limaj: Zgjedhja e Presidentit, dite e zeze per Kosoven

Fatmir Limaj, Nisma per Kosoven, zgjedhjen e Thaçit president e ka quejt dite te zeze per Kosoven.

Ai ne nji lidhje direkte prej Hollit te Kuvendit,  tha se shkelesit e Kushtetutes po shperblehen dhe ata kane me marre pergjegjesine e tyne.

 

Limaj ka ftue deputetet e Parlamentit te Kosoves te jene ne krye te detyres me ndergjegjje dhe besim dhe mos ta kontrabandojne voten e e elektoratit te tyne.

Shperndaje në: