Lirohet nji ane e rrugës në Grykën e Kaçanikut

Mbas 17 ore bllokimi, shkaku i shembjes se dheut nga shirat e shumte, lirohet nji ane e rruges ne dalje te Kaçanikut drejt Hanit te Elezit.

Nën mbikëqyrjen e forcave të rendit dhe punëtorëve të kompanisë së kontraktueme nga Ministria e Infrastrukturës, rruga u hape, por trafiku zhvillohet me veshtiresi ne kete pjese.

Shperndaje në: