Lista zgjedhore, mbledhet PDK’ja

Në selinë qendrore të PDK asht mbledhë kryesia e kësaj partie për me vendosë përfundimisht për listën zgjedhore.

PDK’ja ka me i pasë 55 kandidatë në listën e përbashkët zgjedhore me AAK’n dhe Nismën për Kosovën, kurse bartës i listës ka me qenë Kadri Veseli.

Shperndaje në: