Kuvendi i Mitrovicës, homazhe për ish-kryetarin (video)

Në Mitrovicë kanë fillue homazhet për ish-Kryeministrin dhe ish kryetarin e Mitrovicës, Bajram Rexhepi.

Ai ka vdek dje në nji spital të Turqisë ndërsa varrimi ka m’u ba sot mbasdite.