LIVE: Mbledhja e Qeverisë (video)

Qeveria e Kosovës po mban mbledhjen e dytë mbas formimit.

Në këtë mbledhje ka m’u shqyrtue propozimi i Presidentit për ndamjen e mjeteve për familjet amerikane nga Uragani Harvey, propozimi i KEK’ut për kompensimin e banorëve të Hades dhe Shipitullës dhe punësimi i familjarëve të tyne në KEK.

Po ashtu në këtë mbledhje ka m’u diskutue edhe programi i Qeverisë.

 

Shperndaje në: