LIVE NË RROKUM: Hashim Thaçi nuk zgjedhet as në raundin e dytë President

Mbas numrimit të votave të raundit të dytë, del ky rezultat: 15 fletvotime të pavlefshme, 2 vota për Rafet Ramën dhe 64 për Hashim Thaçin.

Shperndaje në: