15-vjetori i 11 Shtatorit, ndiqeni live ceremoninë në New York

Gjithsej 3 mijë njerëz u vranë dhe qinda të tjerë u plagosën nga sulmi që ndodhi drejtë Kullave Binjake më 11 Shtator të vitit 2001.

Sot shenohet 15-vjetori i sulmeve terroriste ndaj Kullave Binjake.

Sulmi kishte ndodh nga grupi terrorist Al-Kaida, i cili kishte në krye Osama Bin Ladenin.

Shpejtë, pritet që Presidenti Obama të mbajë fjalimin e tij për 15-vjetorin e sulmit të 11 Shtatorit që ndodhi në vitin 2001.