LIVE: Seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit të Kosovës (video)

Seanca e jashtëzakonshme ka fillue të mbahet me kërkesë të opozitës.

Partitë opozitare LDK, Alternativa dhe Vetëvendosje kanë kërkue seancë të jashtëzakonshme me debatue lidhun me “parimet programore të Qeverisë së Republikës së Kosovës 2017-2021”, prezentue në seancën e djeshme.

 

Shperndaje në: