Live Stream: Kuvendi i Punës i LDK’s

Lidhja Demokratike e Kosovës mban Kuvendin e Punës. Tashma kanë fillueme hy delegatët, kurse nè orën 10:00, pritet me fillue punimet.

Kryetari i LDK’s Isa Mustafa ka theksue se në këtë Kuvend ka me u diskutue për sfidat dhe përgjegjësitë që ka marrë LDK për me qeverisë dhe për realizimin e premtimeve të dhana.

Në anën tjetër, Donika Gervalla, kryetare e deges se LDK’s në Gjermani ka deklarue se ka me shkue prapë me marrë pjesë në këtë Kuvend.

Shperndaje në: