Lunacek viziton sot Kosovën

Nënkryetarja e Parlamentit Europian dhe Raportuesja për Kosovën, Ulrike Lunacek sot ka me qëndrue në Kosovë.

Vizita e Lunacek në Prishtinë vjen mbas publikimit të Raportit të Progresit për Kosovën nga Komisioni Europian.

Lunacek ka me mbajtë nji konferencë për media në Qendrën Informative dhe Kulturore të BE’s në Prishtinë.