Lushtaku sot para gjykatës

Sami Lushtaku

Kryetari aktual i Komunës së Skënderajt, Sami Lushtaku, ka me dalë sot para gjykatës.

Sot mbahet seanca e shqyrtimit të parë, mbi rastin: arratisje dhe krim të organizuar si dhe ndikim mbi dëshmitarë.

Kjo aktakuzë asht ngritë në Nandorin e vitit 2016.

Ajo lidhet me arratisjen e Lushtakut nga QKUK, derisa ishte tue u trajtue aty, në kohën sa ka qenë i burgosun.

Shperndaje në: