Majko: Udhëtimi i Thaçit nga Rambujeja ne Presidencë pjese e historisë së re të Kosovës

Ish-Kryeministri i Shqipnisë,Pandeli Majko e ka urue Presidentin e ri të Kosovës, Hashim Thaçin për pozitën e re.

Ka thanë se udhëtimi i tij prej Rambujes e deri në kreun e shtetit të Kosovës asht historia e re.

‘E vërteta asht gjithmonë në numër njajës”, ka shkrue Majko.

Urimi i Pandeli Majkos:

Urime Presidentit te ri te Kosoves, Hashim Thaci.

Prishtina politike pohoi vetveten duke prodhuar ate qe ekziston. Realizmi ne politike, ne pergjithesi, nuk eshte as frymezues dhe nxites. Udhetimi Hashim Thacit nga Rambujeja ne Presidence eshte pjese e historise se re te Kosoves.

E verteta, eshte gjithmone ne numer njejes

Shperndaje në: