Maqedonia perseri rrezikohet nga moti i keq

Moti në Maqedoni ka me qenë me vranësina të ndryshueshme dhe jostabil me shi të rrëmbyeshëm lokal dhe vetima.

Nga fundi i ditës të reshunat e shiut do të ndalen.

Indeksi UV ka me arritrë 7.
Temperatura e mëngjesit ka me levizë prej 14 deri 23 gradë, ndërsa e ditës prej 26 deri 34 gradë Celsius.

Temperatura ka me levizë prej 20 deri 31 gradë Celsius.

Të Martën ende do të ketë kushte për shi të dobët lokal kryesisht në pjesën perëndimore, ndërsa të Merkurën dhe t’Ejten moti ka me qenë ma stabil.

Prej nesër temperatura e ajrit ka me shënue ngritje.