Marjan Dema asht Rektori i ri i UP’s

marjandemaa

Këshilli drejtues i UP’s ka zgjedh profesorin Marjan Dema për Rektor të ri të UP’s.

Dema mori 7 vota nga anëtaret e Këshillit, derisa dy kundërkandidatet e tij, Xhevat Berisha dhe Afrim Hamidi vetëm nga 1 votë.