Marshi për LGBT’n shton masat e sigurisë n’kryeqytet!

Marshi i paralajmuem për LGBT, ka ngrit në kambë shumë policë të cilët janë tue e vazhgue gjendjen.
Me rastin e ditës nderkombëtare të LGBT’s, asht paralajmerue nji marsh kundër homofobisë, transfobisë dhe bifobisë.

Policët shihen në çdo vend të shesheve të kryeqytetit.

 

policiasiguria