Masakrat, që Presidenti Thaçi kërkon të zbardhen (Video +18)

Presidenti Hashim Thaçi, dje në nji konferencë për media, deklaroi se i ka dërgue Prokurorisë së Shtetit, katër letra, përmes të cilave i kërkon Kryeprokurorit të Shtetit, që të punojë në ndriçimin e rasteve të krimeve dhe vrasjeve që kanë ndodhë gjatë dy dekadave të fundit në vend.

Kërkesa përfshin edhe zbardhjen e krimeve e masakrave që kanë ndodhë gjatë luftës së fundit në vend.