Mashkujt njizani: Ky asht trupi i femnes qe ma se shumti na josh! (video)

3a60b36d00000578-3935212-l_r_sophia_has_an_athletic_figure_stephanie_has_a_curvy_one_and_-m-3_1479218199875

Tablloidi britanik Daily Mail e ka ba nji hulumtim ne mesin e mashkujve tue i pyet se cili asht trupi i femnes qe ma se shumti i josh.

Sot kur femnat me plus-size jane ba modele dhe atraktive, asht hape polemika se cilat jane femnat me trupin qe i terheq mashkujt: a jane ato me trup atletesh, te holla, apo femnat e plota?

3a60b36d00000578-3935212-l_r_sophia_has_an_athletic_figure_stephanie_has_a_curvy_one_and_-m-3_1479218199875

Tablloidi i angazhon tri femna, nji me trup atleti, tjetra e holle dhe nji e plote. I paraqesin para nji grupi te mashkujve.

3a5fb4cf00000578-3935212-image-a-4_1479148604537

Mashkujt kane pase te vendosun detektoret qe kane regjistrue se ku ju shkojne ma se shumti syte mashkujve.

foto: ThinkstockRezultatet jane keto:

36 per qind e mashkujve i ka terheq e josh femna e plote;

35 perqind femna me trup atleti;

dhe vetem 29 per qind femna e holle.

3a69f28700000578-3935212-overall_slim_inesa_scored_the_lowest_with_29_per_cent_of_the_gla-a-86_1479240399380

Simbas tablloidit femna e holle nuk asht ma model i prefereuem i mashkujve por rrafsh e kunderta – femna me plus-size dhe e kolshme.

Ma s’miri, kqyreni videon: