Mbas Kubes, Obama mberrin ne Argjentine

Familja e Pare mberrijne ne Argjentine per vizite dyditeshe, mbas vizites historike ne Kuba.

Kjo asht vizita e pare e Presidentit Obama ne kete vend qysh nga fillimi i mandatit te tij.
Obama pritet me u takue me homologun e tij argjentinas, Mauricio Macri per me diskutue per tregtine, energjine, teknologjine, edukimin dhe ambientin.

Ne nder te pritjes se Presidentit Obama, Macri ka ftue 400 mysafire te Merkuren mbrama.