Mbledhet kryesia e Kuvendit

Kryesia e Kuvendit të Kosovës ka me u mbledhë sot, ku ka me u shqyrtue kërkesa e grupeve parlamentare të Vetëvendosjes dhe LDK’s, për mbajtje të seancës së jashtëzakonshme.

Kryesia ka me u mbledhë në orën 10:00, ndërsa në njoftim për mbajtjen e seancës thuhet “Shqyrtimi i kërkesës së grupit të deputetëve të Kuvendit për seancë të jashtëzakonshme”.

Shperndaje në: