Mbledhet PDK’ja, qe për çka ka me u diskutue

Sot pritet të mbledhet kryesia e PDK, ku ka me u diskutue për zhvillimet e fundit dhe për diskutimin e datës së mundshme për seancën e ardhshme.

Lajmin e ka konfirmue deputetja, Blerta Deliu-Kodra.

Informacione për datën e mbajtjes se seancës nuk kanë as në Partinë Demokratike të Kosovës.

“Nuk dihet ende asgja, s’kemi as na asnji informacion”, ka thanë nji burim mbrenda PDK’s.

Shperndaje në: