Mbledhet PDK’ja

PDK

Strukturat drejtuese të Partisë Demokratike të Kosovës, përfshi deputetët në këto momente janë mbledhe në selinë kryesore të kësaj partie.

Mbledhja po cilësohet e rregullt nga deputetët e PDK’s. Ata për Express kanë thanë se sot asht mbledhe kryesia e kësaj partie, si dhe do diskutohet lidhun me zgjedhjet lokale në Kosovë.

”Asht takim i rregullt i Kryesisë. Asgja e jashtëzakonshme“, kanë deklarue deputetët e PDK’s.