Mbledhet prapë LDK’ja

Mbas takimit të ditës së djeshme, Lidhja Demokratike e Kosovës, asht mbledhë sërish.

Siç mëson Indeksonline, mbledhja e cila po vazhdon të mbahet sot, ka të baj me zgjedhjet lokale.

Takimin në fjalë e ka konfirmue edhe nënkryetari i LDK, Lutfi Haziri, i cili ka theksue se janë në diskutim e sipër për zgjedhjet lokale.

“Jemi në konsultime pune për zgjedhjet lokale në nivel të kryetarit dhe nënkryetarëve, asgja tjetër”, ka thanë Haziri për Indeksonline.