Mbledhja urgjente e qeverisë së Spanjës mbas sulmit terrorist

Qeveria e Spanjës asht mbledhë me urgjencë dhe ka diskutue mbramë lidhun me masat mbas atentatit në Barcelonë.

Këto janë foto nga mbledhja e mbramshme e jashtëzakonshme e Qeverisë së Spanjës.