Me qinda protestues ‘ngrehin bari’ para Shtepise se Bardhe!

D.C. Cannabis Campaign, kane reklamue protesten qe u mbajt para Shtepise se Bardhe, tue ngrehe bari. Kur u krye protesta, askush nuk u arrestue se kishin pi marihuana para Shtepise se Bardhe.

 

“Falemnderit Polici!” piskatshin disa protestues derisa turma shperndahej, raporton US News and World Reports.

pot2

Te tjeret mbeten mbrapa, tuj e pastrue terenin ku kishin protestue.

pot3

Kryeqyteti Washington ka votue me shumice votash per legalizimin e posedimit personal te marihuanas, por ne publik perdorimi nuk lejohet dhe mbetet ne vleresim te policit a me te arrestue a ajo.

Shperndaje në: