Meha: Marrëveshja nuk e damton as favorizon Kosovën

Murat Meha ne fjalimin e tij para te pranishmeve ne debatin per Demarkacionin ka ba me dije se Komisioni Shtetnor gjate kohes sa e ka kry punen e tij, ka pase shume here sulme te llojeve te ndryshme nga kundershtues te kesaj marreveshje.

Ky Komision simbas Mehes, ka vertetue dhe shejue vijen administrative ndermjet Kosoves dhe Malit te Zi, tue konfirmue se nuk ka krijue harte te re dhe nuk ka ndryshue territor. Po ashtu, nuk ka ndryshue vijen kufitare te vitit 1988, raporton Rrokum.TV

Ky Komision konstaton se kjo marreveshje nuk e damton as favorizon Kosoven dhe asnji prone private nuk ka mbete ne anen e Malit te Zi.

 

Shperndaje në: