Merkel e quen aktin mizor, s’e perjashton mundësinë e sulmit terrorist!

Në nji intervistë për televizionin gjerman ARD, kancerja gjermane Angela Merkel tha se egziston edhe mundësia për nji sulm terrorist.

“Nuk e përjashtojmë edhe mundësinë se sulmi në Mynich asht sulm terrorist. Unë kam qenë dhe vazhdoj me qenë në kontakt të vazhdueshëm me ministrin bavarez. Deri me tash na nuk mund të themi asgja ma shumë, pos se sulmi ishte çnjerëzor, sulm mizor. Mendimet tona janë me familjarët e viktimave.

Na nuk mund të përjashtojmë nji lidhje terroriste në lidhje me sulmin, por nuk mund të konfirojmë këtë. Megjithatë, na kemi me krye hetime edhe në këtë drejtim,” tha Merkel.