Mesazhe kercënuese, kaos në 9 shkolla në Gjermani

Ma s’paku 9 shkolla në Leipcig në Gjermaninë lindore ka marrë disa e-maile me të cilët kercënohet dhuna, ka thanë nji zadhanës i Policisë, raporton Reuters.

“Kemi mësue nga disa shkolla në Leipcig se sot në mëngjes kanë marrë disa emaile me porosi që kanë përmbajtje kërcënuese”, thuhet nga policia.

Simbas zyrtarit të Policisë, përcjell KP, këto kërcënime janë marrë seriozisht dhe kanë dërgue pjesëtarë në këto shkolla.

 Tash për tash dihet për 9 shkolla të Leipcigut se janë pranue e-maile kërcënuese.