Mesohet renditja e partive dhe kandidatëve për zgjedhjet në Drenas!

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve organizon tërheqjen e shortit për renditjen e subjekteve politike për Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Drenasit (Gllogocit).
Në garë për kryetar të Drenasit në zgjedhjet e jashtëzakonshme janë 7 kandidatë, 3 prej tyre të pamvarun.

T’Ejten nga gara për kryetar të Drenasit e cila shkon në zgjedhje të jashtëzakonshme mbas dorëheqjes së Nexhat Demakut, asht tërheq Naim Bazaj, i cili kishte paraqitë kandidaturën si i pamvarun.

Zgjedhjet e jashtëzakonshme në Drenas mbahen me 4 Dhetor.