Meta: Fitorja e Trump leksion demokracie

Ilir Meta e ka quejt leksion demokracie fitoren e Donald Trump

Në nji prononcim për “News 24”, Meta theksoi se “zgjedhja e Trump, por edhe raporti i Clinton me të tue e urue dhe vlerësimi i tij për rivalen mbas përfundimit të garës tregojnë qartë se Amerika asht vend me dinamikë të jashtëzakonshme demokratike dhe i vendosun për me ecë para edhe përmes debatit, por në fund mes bashkimit”.